Storebror & lillasyster

För ett tag sedan fotograferade jag Seth och Thea. Sötstrutar! Seth har jag fotat både när han låg i magen, och när han var 8 månader så nu var det verkligen på tiden att jag fick ta lite nyare bilder. Som löken på laxen fick jag ju ta några bilder på söta lillasyster också. Underbart!

Mina två hjärtan

Här kommer några bilder på mina två hjärtan. Mina finaste. Mina älsklingar. Mina tokstollar. Mina...okej..ni fattar, två av dem jag älskar mest i heeela världen. När Molly var 2 månader tog jag en bild på henne och pappa Henke. Jag kände att det var dags att ta en ny bild nu när hon snart fyller 2 år. Från 2 månader till 2 år...oj vad hon växt på den här tiden. Molly har blivit en stor tjej, en bestämd dam med stark vilja. Hon har en underbar personlighet, nära till skratt och bjuder gärna på sina spex och tokigheter. Det är så underbart att just jag får vara hennes mamma.
 

Hej mitt vinterland

God fortsättning till er alla! Hoppas ni haft en mysig jul och ett bubblande nyår :) Själv har jag haft en härlig ledighet med mina när och kära. Hade "stora" planer på att kasta upp lite vackra vinterbilder här innan jul, men så blev det inte tyvärr. Hade fullt upp med annat, och sedan smälte den fina snön bort. Snopet! Men idag tog jag mig iallafall ut. Det har blivit kallt igen och träden glimmade av vit frost.I Like it! Här kommer några bilder från naturen i min omgivning.

RSS 2.0