Triss i syskon

Jag hade turen att få fotografera på en av oktobers vackraste dagar, två fotograferingar hade jag den dagen också, lycka! Först ut var den här fina syskontrion. Mellansyskonet Max, fotograferade jag för tre år sedan, se bilderna här. Den här gången fick storasyster och lillasyster vara med också, jätteroligt! Härligt att ha så många syskon som man kan hitta på bus med :)
 
 

Prima ballerina

Känner du dig stel och ovig? Då skulle du bara veta hur jag kände mig efter att ha träffat Wilma. Hon är sååå vig! Det är nästan ett måste antar jag, när man håller på balett som hon gör. Detta blev något helt nytt för mig att fotografera, vilket var otroligt roligt och utmanande. Sedan kunde ju inte jag direkt slänga mig med de där fina balettorden som; "Relevé!" eller "Dégagé!" osv...Det blev mest: "Upp på tossarna!" eller "böj benet dit.." Wilma förstod så klart precis vad jag menade ändå. Hon var verkligen så duktig i kylan, både på att dansa och att bli fotograferad. Jag har redan planer i huvudet på nya bilder som vi förhoppningsvis förverkligar till våren.
 
 
 
 
 

Tingstukällan

En dag i september mötte jag upp den här fina familjen för en familjefotografering. Vid Tingstukällan, där vi fotograferade, finns en jättevacker runsten, i själva källan fanns det tyvärr inget vatten den dagen vi var där, men det var väldigt fint ändå. Jag fick höra att förr i tiden har denna plats varit en gammal offerplat. Huga! Jag tror pojkarna tyckte detta var lite spännande, och till saken hör också att vi hittade ett ben, eller knota-liknande sak, liggandes under en buske(!) Haha.. Trots detta hade vi en väldigt trevlig och rolig fotografering!
 
De snygga föräldrarna Stina och Anders har faktiskt varit med på bloggen en gång tidigare, kolla här!
 

RSS 2.0