Bröllop i Skuttunge

Jag hade inte direkt förutsättningarna med mig när jag skulle åka och fotografera bröllop för några veckor sedan. Det sägs ju att det ska betyda tur om det regnar på bröllopsdagen, men någon måtta får det ju vara! Det regnade, och regnade..och...sa jag att det regnade? Jag hade som löken på laxen även lyckats dra på mig en härlig öron- och bihåleinflammation dagen till ära. Men när jag kom till kyrkan och möter upp brudparet, och ser att bruden är iklädd en vacker vit klänning och...stövlar! Underbart, blev så peppad! Då släppte all oro om regn och rusk, det var bara att köra. Tack fina Thomas och Christine för att jag fick vara med och föreviga er dag. Tack även till Millan som följde med som fotoassistent (och paraplyhållare). Här kommer ett litet bildregn (ha-ha) från dagen! 
 
 
 
 

Barnfotografering i Stadsparken

Att fota barn är något jag verkligen tycker är roligt. Det är en härlig utmaning. Det gäller verkligen att fånga ögonblicket, för rätt va det är kan motivet springa iväg ;-) För några veckor sedan fotade jag två sockersöta modeller. Tuva och hennes lillebror Wilmer. Jag fotade Tuva för två år sedan, på samma plats som nu faktiskt! Klicka här för att se bilderna! Tuva har ju blivit en stor tjej sedan dess, om möjligt har hon blivit ännu sötare, för att inte tala om hennes lilla busfrö till lillebror.
Jag hoppas denna trevliga traditionen fortsätter, att jag om ett eller två år får visa nya bilder på syskonparet i stadsparken:)
 
 
 
 
 

En liten makeover!

För ungefär fyra år sedan laddade jag upp första bilden här på min lilla fotoblogg. Tyckter att det var på sin plats med en liten makeover efter så lång tid. Hoppas ni gillar det nya utseendet lika mycket som jag. Inom kort kommer jag visa några bilder från fotograferingar jag haft i sommras. En barnfotografering, och om brudparet säger ok, kommer det även bilder från ett underbart och blött bröllop :) Tills dess får ni nöja er med blommor från vår trädgård.
 
 

RSS 2.0