Pyssel


Har ni tänkt på va roligt det är att pyssla? Mitt pyssel består i att göra kort...Just nu är det såklart julkort som pysslas fram i långa rader. Det är lim och glitter över hela skrivbordet, och golvet......ja..hela rummet om jag ska vara ärlig.
Men kul är det!

Snart är det vår!


Hm...fast först är det vinter! En vårig bild för att tina upp alla snögubbar där ute :-) Ska försöka ge mig ut i drivorna för att ta några vintrigare bilder än denna, jag lovar.

Leo x2


Leksand starsLeo heter ägaren till denna lilla hand och fot. Han föddes den 14 augusti i Leksand.

Jag träffade Leo för första gången den 16 november, han är ett riktigt charmtroll må jag säga. Han tyckte nog att det var roligt med besök från Uppsala, för han skrattade och log hela dagen lång.

När vi mot kvällen for tillbaka hem till Uppsala, hade jag kameran full med bilder, tänkte visa några bilder av Leksands egna lilla stjärna här på bloggen.

Svea the CatDet är inte så lätt att fånga Svea på bild, hon är en väldigt ointresserad modell. Hur jag än lockar och leker med diverse leksaker bakom kameran, så tittar hon åt ett helt annat håll..tror hon går igenom sin tonårsperiod just nu :-)

Lite avhuggen bild kanske, men jag gillar färgen i hennes ögon.

Vad tar ni för valpen..


Maskrospuff


Ekströms egna?


Nöjd

Jodåsatt...Jag har lyckat få ut en hel lila blomma här på bloggen....ganska imponerad av mig själv. Fick inte ens självlockigt hår..bara lite krusigt i nacken..

107 st besökare har jag haft också, wooooow, häftigt!

Flera bilder kommer läggas upp snart!

Nu är det dags att inta sängen, ny dag i morgon.


Godnatt!

Purple


Min nya blogg

Hej världen!

Här kommer jag och min nya blogg.

Här tänkte jag lägga ut lite bilder som jag tagit, om jag lyckas lägga upp några bilder...Det gick åt x-antal svordommar att få upp bildern i headern här i Bloggen...men det gick ju tillslut!
Skam den som ger sig :-)Mycket nöje!

RSS 2.0