Återkommande kunder

Är det något som värmer lite extra runt mitt foto-hjärta så är det när kunder eller vänner återkommer till mig. När de vill att jag ska ta ett till porträtt, eller fotografera deras barn, igen. Då blir jag så himla glad, och stolt! Nu i oktober ska jag få fotografera den här söta "grässtrå-äterskan" och hennes lillebror. Igen, hurra!
 

Lovisa 1 år

Sist jag fotograferade den här lilla gobiten så var hon bara 4 månader. Nu i sommar fick jag äran att fota henne igen, bara någon dag innan hon fyllde 1 år. Vi lekte med ballonger, blåste såpbubblor och utforskade familjens fina tomt. Lovisa hade nyligen fått en ny kompis, en söt liten rosa spindel, hon ville inte gärna släppa taget om den, så himla gulligt tycker jag. Man ska hålla hårt i sina vänner :)
 
 

Uppdatering!

Hej och hå, nu var det länge sedan det hände något här på min lilla fotoblogg. Jag har haft lite andra prioriteringar på sistonne. Jag har bl a tillsammans med min sambo planerat ett bröllop och i slutet av augusti stod bröllopet. Effter 15 år tillsammans slog vi till :) Vi hade en underbar dag med våra nära och kära, en dag som vi kommer minnas resten av livet <3 Nu tänkte jag försöka uppdatera lite mer här på sidan. Jag har nämligen haft några fotograferingar i sommar, jag har varit på workshop i Stockholm, jag har fått förfrågningar om bröllopsfoto samt bokat ett bröllop i maj 2014, hurra va roligt! 
 
 
 

RSS 2.0