Min fina 2 åring

Min syster kommenterade igår att jag faktiskt inte lagt upp någon bild på Molly när hon fyllde 2 år den 13:e februari. Då fick jag såklart genast dåligt samvete, så här kommer en bild på min lillskrutt. Tänk att det redan har gått två år sedan hon föddes. Man måste verkligen lära sig att njuta av stunden, leva i nuet och ta vara på varje minut. Jag älskar dig min Mollybus.
Isn't she pretty
Truly the angel's best
Boy, I'm so happy
We have been heaven blessed
I can't believe what God has done
Through us he's given life to one
But isn't she lovely made from love

Sångfågel

Som jag skrev tidigare, så kommer här ett litet inlägg om Camilla. Letar du efter någon som kan sjunga på ditt bröllop, fest, eller kanske på ditt barns dop så kan jag varmt rekommendera Camilla. Jag har hört Camilla sjunga på flera dop (ink min dotter Mollys) det har varit gåshud och tår i ögat varje gång! Hon har en fantastisk röst. Om någon av er går med hemliga Idol-drömmar, så fungerar det också bra för Camilla är nämligenäven utbildad sångpedagog :) 
Här är en länk till hennes hemsida, gå in och läs mer!

Lovisa

I december fotograferade jag söta Lovisa. Hon var då endast 4 månader. Söt som socker också som ni kan se på bilderna nedan. Med risk för att bli tjatig, detta är sista gången, looovar...men det är så roooligt att fotografera barn! Tack Lovisas mamma och pappa för att jag fick fota er fina dotter. Inom kort kommer faktiskt även ett litet inlägg om Lovisas fina mamma, Camilla. Håll utkik!
 

RSS 2.0